Halsbanden

Hier vind u meerdere modellen halsbanden. U kunt ook kiezen uit de modellen die bij de halsters gemaakt zijn. De halsbanden die ik plaatst zijn ook smaller te maken.

De sluitingen die ik gebruik is een half check, slip of biothane gesp sluiting. Elke soort sluiting kan bij elk model halsband. Ook kunt u voor een naamlabel kiezen waar de naam of naam en telefoonnummer opstaat. U kunt ook kiezen voor bloem of ster sliders die in de halsband verwerkt kunnen worden. Zie ook halsband Bella.

Alle halsbanden zijn in allerlei kleuren te maken en wordt op maat gemaakt, dus het is belangrijk dat u goed opmeet. Voor meer informatie kijk bij meten is weten Halsbanden zijn ook in combinatie met een hondenlijn te bestellen met een korting van €2,50.

Voor de juiste prijs kijk bij prijzen


Halsband Joopie

Deze halsband is 3,5 cm breed.


Halsband Jack

Deze halsband is 3,2 cm breed.


Halsband Bella

Deze halsband is 3,0 cm breed.


Halsband Jip

Deze halsband is 2,5 cm breed.

In deze halsband is de vlooienband erbij in verwerkt, dit kan ook zonder vlooienband. Deze halsband is gemaakt met een dunnere touw. Hierdoor wordt de band smaller. Kan dus ook breder maar kan ook nog kleiner gemaakt worden. 


Halsband Lonan

Deze halsband kan 2 tot 3,7 cm breed gemaakt worden.

In deze halsband is de vlooienband voorbereiding in verwerkt, dit kan ook zonder vlooienband.


Halsband Sem

Deze halsband is 2,5 cm breed.

Deze halsband is gemaakt met een dunnere touw. Hierdoor wordt de band smaller. Kan dus ook breder maar kan ook nog kleiner gemaakt worden. 


Halsband Bobbie

Deze halsband is 1,5 cm breed.

Deze halsband is gemaakt met een dunnere touw. Hierdoor wordt de band smaller. Kan dus ook breder gemaakt worden.


Halsband Thomas

Deze halsband kan 3,6 tot 4,5 cm breed gemaakt worden.

In deze halsband is de vlooienband voorbereiding in verwerkt, dit kan ook zonder vlooienband.


Halsband Lizzy

Deze halsband is van PPM touw gemaakt en is 2 cm breed.
Deze halsband heeft een biothane gesp sluiting.


Halsband Diva

Deze halsband is van PPM touw gemaakt en is 3 cm breed.

Deze halsband is iets breder door een extra ppm touw die ertussen zit. Deze kan in allerlei kleuren passend bij de buitentouw.


Halsband PPM slip

Normaal wordt ook gedeelte waar de ring over glijdt dicht geknoopt maar bij deze expres niet gedaan om hem nog te verstellen door de eigenaren omdat de hond nog in de groei is.


Halsband Roots

Dit model wordt gemaakt van biothane. Biothane is een product die leer dicht benadert. Biothane is gemaakt van polyester webbing wat het een duurzaam, waterproof en makkelijk schoon te maken product is. Biothane heeft een breekkracht van 160 kg tot 678 kg.

Biothane kan in 9, 13, 16, 19, 25 en 38 mm breed gemaakt worden.