Algemene voorwaarden

Bestelling

Door een bestelling te plaatsen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestellingen kunt u doorgeven door middel van het contactformulier. Hierin kunt u aangeven welk model, de maat en welke kleur u wilt. Ook kunnen we via mail verder overleggen wat de wensen zijn. De kleuren kunnen wat afwijken dit ivm met het licht wat op een product valt tijdens foto’s maken.

De levertijd kan variëren van 1 week tot langer. Dit in verband met hoeveel bestellingen ik op dat moment heb en omdat ik het als hobbymatig doe en er naast ook nog bij werk. Ik hou u op de hoogte als hoelang het ongeveer kan duren en wanneer ik begin aan u product.

U bent zelf verantwoordelijk voor de maten die u door geeft. Mocht dit niet goed doorgegeven zijn kunnen we kijken zolang ik nog bezig ben of ik dit kan aanpassen.
Mocht het product al verzonden zijn kunnen we kijken of ik nog iets kan aanpassen. De kosten zijn dan voor de koper.

Annuleert u een bestelling tijdens het maken van het product dan dient u de kosten van het materiaal te betalen (tenzij er een grondige reden ervoor is).


Betaling

Betalingen worden voor levering gedaan. De prijzen zijn zonder verzendkosten.
Betalen kan via een betaalverzoek of contant bij ophalen na afspraak.


Levering

Jets’s knot verzend via post.nl of DHL en hanteert daar de prijzen van.
Jet’s knot is niet verantwoordelijk voor schade tijdens verzenden van het product.

Het eigendom ter zake van de producten gaat reeds over op het moment dat de producten op het door de klant opgegeven afleveradres worden aangeboden. Indien de klant in gebreke blijft de producten in ontvangst te nemen, zijn de hieruit voortvloeiende schade en kosten voor zijn of haar rekening.


Retourneren

Een retourzending wordt alleen geaccepteerd na mailcontact en goedkeuring het product retour te zenden.

Indien u het product niet in juiste staat aangeleverd krijgt, kunt u het product op kosten van Jet’s knot retourneren binnen 4 dagen na ontvangst in exact de zelfde staat. Indien u deze 4 dagen overschrijdt vervallen uw rechten. 

Jet’s knot behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te vergoeden indien het vermoeden bestaat dat de producten door de klant of derden zijn gebruikt of beschadigd.
Handgemaakte artikelen die op maat gemaakt zijn en naar wens van de klant, worden niet retour genomen en zullen ook niet vergoed worden.


Schadevergoeding

Indien er onkundig met producten worden omgegaan door de klant, is Jet’s knot hier niet verantwoordelijk voor en worden deze niet kosteloos vervangen.

Wanneer een product door niet onkundig gebruikt kapot gaat binnen een termijn van 4 weken zal deze kosteloos vervangen worden.

Alle materialen die Jet’s knot levert, zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor is Jet’s knot in geen enkel geval aansprakelijk voor schade of problemen door gebruik van de producten.